Gyerekszék

Állítható magasságú szék lábtámasszal

Árlista

A szék tanuláshoz, étkezéshez egyaránt jól használható. Variálhatóságának köszönhetően a gyerekek bármely életkorban kényelmesen ülhetnek a felnőttek számára méretezett íróasztal, vagy a családi asztal mellett.

Az ülőlap három helyzetben rögzíthető. A legfelső állásban (3 éves kortól) 55 cm magasan. Ebben a helyzetben a lábtámasznak köszönhetően úgy ül a gyermek, mintha egy 50 cm-es asztalnál foglalna helyet, egy 30 cm magas széken. (A lábtámasz 25cm-rel van a padlószint fölött.)

A gyerekek növekedésével a lap egy fokozattal lejjebb tehető. A középső pozíció egy 60 cm magas asztalnak és 35 cm-es széknek felel meg. (A szék ülőlapja 50 cm, a lábtámasz síkja 15 cm magasan van.)

A legalsó pozícióban nincs lábtámasz, az ülésmagasság 45 cm. Az ülőlap 43 x 43 cm-es, így ebben a beállításban a szék egy a felnőttek számára is kényelmes, ergonomikus ülőbútor, kartámasszal, rugalmas háttámlával.

Variálhatósága mellett kiváló minőségű tömörfa anyaga, a szilárd összeépítés is biztosítja, hogy egy életen át használható darab legyen.

Gőzölt bükk faanyagból készül, illetve esetenként kőrisből.

Gyerekszék író- és étkezőasztalhoz


Gyerekszék író- és étkezőasztalhozÁllítható gyerekszékÁllítható gyerekszékGyerekszék íróasztallalÁllítható gyerekszékGyerekszék, állítható magasságGyerekszék fábólÁllítható gyerekszék
Pais-Horváth Péter, 9798 Ják, Kossuth utca 35. email: faktura@isiscom.hu telefon: +36 20 462 2584
a.sz.: 74456682-1-38